Börja träna Krav Maga

Det finns olika tillvägagångsätt att träna Krav Maga. Den absolut vanligaste träningsformen som klubben idag bedriver är terminsträningar. Det innebär att man tränar två pass i veckan på 75 minuter i mixade grupper med män och kvinnor, och det finnas möjlighet att utmana sig själv genom att avancera i vårt Stegsystem. Förutom terminsträningarna erbjuder vi fristående gruppträningar på förfrågan. Det kan vara ett tjejgäng som vill köra några pass tillsammans för att öka sin medvetenhet och trygghet när man är ute. Krav Maga Sundsvall erbjuder även företagsutbildningar (läs mer nedan)

Privatpersoner

Företagsutbildningar

Krav Maga Sundsvall erbjuder även företagsutbildningar. Vi erbjuder idag fyra olika utbildningsformer med ett anpassat innehåll baserat på efterfrågad branschspecifik utbildning. Utbildningsformerna som vi erbjuder är; Seminarium, Grundutbildning, Fördjupad utbildning och Avancerad utbildning.

 

BRANSCHSPECFIK UTBILDNING
Vårdare (Häktepersonal/Rättspyk)
Utbildningen riktar sig på personal som jobbar på olika vårdsinrättningar som häkten, rättspsykiatriska avdelningar, boenden och behandlingshem samt för personal hos socialtjänsten.

Sjukvård (Sjuksköterska/Läkare)
Utbildningen riktar sig till personal som jobbar på sjukvårdinrättningar som vårdcentral, akutmottagning eller andra vårdande avdelningar.

Transport (Taxi/Buss/Pendel/Tunnelbana)
Utbildningen riktar sig till yrkeschafförer.

Handel (Butiksbiträde/Kassa/Reception)
Utbildningen riktar sig till personal som jobbar inom handel som butik men även receptionspersonal på exempelvis hotell, uthyrnings- eller serviceföretag.

Rond (Parkeringsvakt/Väktare/Entrévärd)
Utbildningen riktar sig till personal som jobbar i publika miljöer i uniform som utför kontroller på exempelvis på parkering, vid fastigheter eller vid insläpp.

Räddning (Brandkår/Ambulans)
Utbildningen riktar sig till personal som jobbar med akuta insatser i publika miljöer eller i boenden.

Skola (Lärare)
Utbildningen riktar sig till personal som jobbar på skolor.

 

UTBILDNINGSFORMER

 

Polis

TERMINSTRÄNING
Den vanligaste träningsformen som privatpersoner väljer idag är terminsträning. Det innebär att man tränar två pass i veckan på 75 minuter i mixade grupper med män och kvinnor, och det finnas möjlighet att utmana sig själv genom att avancera i vårt Stegsystem, Steg 1 (Basic) - Steg 4 (Specialist). Anmäl dig till Vårterminen 2017. Förutom de två ordinarie passen finns det möjlighet till ett fripass varannan vecka. Fripasset är öppet för alla medlemmar som vill komma och träna lite extra eller hämta ikapp det man missat under den gångna veckorna.

Sociala medier