ICCS Krav Maga Sundsvall informerar!

Klubben har sedan en tid tillbaka funderat på hur vi kan göra oss till en mer attraktiv träningsplats för våra medlemmar.

Vi har sett oss omkring hur andra klubbar inom vår organisation gör, vi har vid vissa tillfällen ventilerat med er gällande vårt fripass och kommit fram till nedanstående:
– De ordinarie träningspassen kommer att vara oförändrade bortsett från att level tre börjar 20:10 på tisdagar.
– Torsdagens fripass har utgått helt ersatts med två instruktörsledda öppna pass samt att det har tillkommit ytterligare ett öppet pass på tisdag. Vad ett öppet pass är kan ni läsa nedan.

Veckoschemat kommer från och med måndagen den 6:e maj se ut enligt nedan:

– Öppet pass (orange) innebär att det är öppet för alla nivåer och det kommer finnas en instruktör som kommer berätta och visa vad man ska göra.
– Innehållet kommer vara flexibelt så alla nivåer tränar ute efter sin nivå, färdighet och kunskap.
– Tanken med de öppna passen är att det ska bli ett komplement för dem som vill träna mer eller som missat sina ordinarie pass.

Som ni vet så är boxning och brottning en stor del av vår kampform och därför fokuserar vi innehållet på de öppna passen på just detta. Den personliga feedbacken kommer inte vara lika hög som på de ordinarie träningspassen, utan här har man möjlighet att kunna nöta för att korrigera det man har fått feedback på under sina ordinarie pass i respektive grupp.
Självklart kommer instruktören som håller i passet finnas behjälplig om man stöter på problem eller behöver stöttning i sin träning. Vi hoppas verkligen att detta upplägg med öppna pass med instruktör och innehåll ska vara mer attraktivt än ett fripass utan instruktör.
Vi rekommenderar att man i möjligaste mån försöker komma ner parvis så man har en garanterad träningskamrat. Vi kommer självklart under de öppna passen att byta träningskamrat då och då så alla inom klubben har möjlighet att lära känna varandra vare sig man tränar i 1:an, 2:an eller 3:an.

!!! Att komma ihåg är att första torsdagen varje månad kommer det INTE vara några öppna pass då vi har en polisiär
grupp som tränar under tiderna 20:00 – 21:30. !!!