Steg 3 - Avancerade

Steg 3 (Advanced) är vår avancerade grupp som baseras på intuitiva problemlösningar under hög stress och fysiska påfrestningar. Här stegras ökar friktion, intensitet och svårighetsgrad avsevärt. Det ställs högre krav på din förmåga att agera korrekt i ofördelaktiga och stressade situationer, fortsätta kampa även när kroppen säger emot.

Under denna termin får man träna på moment som mörker och trånga utrymmen (som exempel hiss), statiska och aggressiva påk- och knivattacker, olika pistolhot samt skydd av annan person (tredjepartsskydd).

Under Steg 3 kommer man även träna i andra kläder än de vanliga träningskläderna. Det kan vara vinterjacka med tillhörande byxor, finkläder, högklackat för tjejer m.m. Allt för att känna på de verkliga förhållandena.

Steg 1 (Advances) är tre terminer. I slutet av den tredje terminen har man möjlighet att genomföra en examination, (typ gradering). Det finns inga krav att man måste examinera sig, utan man kan stanna kvar i Steg 3 så länge man vill.

FORTSÄTT TRÄNA HÖSTEN 2017

Steg 2 börjar redan sin termin med träningspass tisdagen den 29 augusti kl. 20:00 - 21:20 och torsdagen den 31 augusti 18:30 - 19:50. Ni som examinerade mot Steg 3 i slutet av vårterminen måste 'anmäla' er till instruktörerna. Om ni missade examinationen och vill prova examinera er mot Steg 3 måste höra av er snarast till daniel(at)kravmagasundsvall.se.

 

KLÄDER OCH UTRUSTNING

Du kan träna Krav Maga i så gott som vilken klädsel som helst. Det går lika bra att träna i shorts som långbyxor eller tights. Det viktiga är att man trivs i sin träning. Men vi rekommenderar att man faktiskt varierar sin klädsel för att man ska få känslan för hur det är att utöva självförsvar i olika kläder. Det är ett KRAV att man skall bära skrevskydd, (även damer), och tandskydd under träningarna. Nedan ser du vilken utrustning som är ett krav och rekommenderad att skaffa i Steg 3:

  • Tandskydd (Krav)
  • Suspensoar/Grenskydd (Krav)
  • Boxningshandske (16oz) (Krav)
  • Grapplinghandske - Modell MMA (Krav)
  • Benskydd (Krav)

 

BETALNING

Betalning på 1700 kr för höstterminen skall vara klubben tillhanda senast 26/9 2017. Betalar du innan 15/9 2017 så får du 300kr i rabatt. För fler priser, rabatter och erbjudanden, se SCHEMA & AVGIFTER.

Swish: 123 512 69 58

PlusGiro: 65 71 85-5

Vid betalning ange namn och personnummer som referens.

Frågar angående avgifter och kvitton är välkomna till kassor@kravmagasundsvall.se