Kostnader

Vad kostar det att träna Krav Maga? Behöver jag mycket utrustning och vad kostar den?  

Medlemskap

Hos oss kan du lösa olika typ av medlemskap. I nedanstående medlemskap ingår medlemskap i föreningen och träningsavgift (ingen försäkring).

Vårtermin   1800 kr
Träna med oss från och med februari till mitten av juni.

Hösttermin   1800 kr
Träna med oss från och med september till mitten av december.

Stödmedlemskap
Stöd vår verksamhet med minst 200 kr per termin och få tillgång till enstaka träningskväll samt våra träningsläger, After Fights och andra evenemang.  

Utrustningskostnader

Hos oss kommer du behöva egen utrustning när du ska träna med oss. Första året som nybörjare behöver du inte mycket, men med nivåerna (A – Nybörjare, B – Fortsättare, C – Fördjupad) som kommer kraven öka. Priserna nedan är ett spann på vad utrustningen ligger i för prisklasser. All annan utrustning som mitsar, huvudskydd, boxningssäck, gummiknivar etc. har vi på klubben. Vi har även boxningshandskar för utlåning men av hygieniska skäl så ser vi att man köper egna.

Tandskydd (A, B, C)
Tänderna är en av de få delar av kroppen som inte läker av sig själv. För att undvika skador på tänderna när olyckan är framme så är det krav att alla bär tandskydd under träningarna.
Pris: 45 kr – 250 kr

Skrevskydd (A, B, C)
Gäller alla kön. Även detta är ett krav, för är olyckan framme så..
Pris: 100 kr – 250 kr

Boxningshandske (A, B, C)
Boxningshandskar finns hur många varianter som helst. Tips är att välja en modell med kardborre i stället för snörning. Sedan är det ”one size” med de är olika tjock (10, 12, 14, 16, 18, 20 oz). En bra måttstock är att välja högre oz desto tyngre man är.
Pris 350 kr – 600 kr

Underbensskydd (B, C)
OBS! Gäller inte nybörjare.
Pris: 300 kr – 1200 kr

Grappling/MMA-handskar (B, C)
OBS! Gäller inte nybörjare.
Pris: 250 kr – 700 kr

Vid minsta fundering, fråga oss på en träning eller skicka oss ett mail så kan vi båda svara på dina funderingar och ge rekommendationer på prisvärd utrustning för din träning. Viktigt att får rätt storlek och att den känns bra. Sedan är det alltid kul om den ser bra ut.