Träna Street Boxing

Tycker du verkar roligt med boxningsträning mot olika typer av mitsar?
Då är vår nya träningsform, ICCS Street Boxing något för dig, motionsboxning – fast vi gör det på riktigt. På riktigt så menar vi att man får lära sig boxningens finesser som slagteknik, blockeringar, rulla undan slag, fotarbete etc. och man får lära sig riktigt häftiga kombinationer. 

Vi har kryddat detta koncept här i Sverige genom att lägga till armbågar, knän och sparkar mot ben för att få en större variation. Boxningen lärs ut på ett sätt att man kan använda den i en skarp självförsvarssituation, inte boxningsringen med domare eller tävling. Det är en högintensiv träningsform där fart går före styrka och man aktiverar hela kroppen och knoppen. Den största tiden av träningen är mot olika typer av mitsar men vi lägger även vikt vid funktionell styrketräning där man utför träningen individuellt eller i par.

Så vill du ösa järnet med olika kombinationer i mitsar, bli svettig och få fart på pulsen och framför allt, lära sig slå, armbåga och knäa på riktigt så är ICCS Street Boxing något för dig. Alla kan vara med, otränade som tränade, med- eller utan tidigare erfarenheten så som utan. Alla moment och övningar har tre olika nivåer som gör att de som är helt nya tränar på det enklaste och de som har erfarenhet kan träna på det svåraste. Tempo och intensitet anpassar man alltid till sin egen nivå. 

Street Boxing tränar nybörjare tisdagar och torsdagar enligt nedan. På torsdagar tränar nybörjare och fortsättare separat men på samma tid.

  • Måndagar: 20:00 – 21:20
  • Torsdagar: 20:00 – 21:20

 

Att träna Street Boxing kostar 1800:- per termin. Vill man även träna Krav Maga så kostar det bara ytterligare 200:-. Anmälan sker via mail info@kravmagasundsvall.se eller på plats.  Det finns viss utrustning (boxningshandskar) finns att låna men inga garantier finns om gruppen blir stor.