Terminsstart & Öppet hus 2K23

Träningsterminen för 2023 drar igång vecka 6 och då har vi öppet måndag till och med torsdag enligt nedanstående tider:

Måndag 6/2 18:30 – 19:50 och 20:00 – 21:20

Tisdag 7/2 18:30 – 19:50

Onsdag 8/2 18:30 – 19:50

Torsdag 9/2 18:30 – 19:50 och 20:00 – 21:20

Från och med vecka 7 kommer träningsdagarna och tiderna vara enligt ovanstående måndagar och torsdag. Det kommer vara samma innehåll på båda träningstiderna så man har möjlighet att välja om man vill träna den tidiga tiden eller den sena. Och ja, man får träna dubbla pass utan extra kostnad.

Viktigt att tänka på är att varje träningstid har begränsat antal platser så när man bestämmer sig för att börja träna med oss så måste man anmäla sig till en primär tid. Sedan kommer man under terminen kunna byta tid vid enstaka tillfällen om livet kommer mellan.

Hur och vad?

För att prova på krävs ingen föranmälan, utan det är bara dyka upp. I och med att det är öppet hus så är man välkommen att prova på fler gånger under veckan.

Passen börjar enligt ovanstående tider så kom 10-15 innan så vi kan ta emot er på ett bra sätt och ni hinner byta om i lugn och ro. Det finns omklädningsrum för både män och kvinnor men endast en dusch så vi rekommenderar att ni duschar hemma.

Vi tränar inte med klockor och smycken så lämna det som går hemma eller ta av er dem innan passet börjar. Har ni piercingar eller motsvarande som inte går att ta av kom fram till någon av oss så kommer vi tejpa över dem.

Vad man tränar i för kläder är upp till var och en, allt går. Vi tränar på matta så skor som ger ifrån sig svarta får inte användas. Vi rekommenderar att man tränar barfota (om man inte har problem med fötterna). Då vi tränar med kontakt så är det viktigt att både den kroppsliga och materiella hygienen är vårdad. Utöver det så ta med vattenflaska och ett glatt humör.

Har ni några funderingar angående vår terminsstart eller vårt öppna hus denna vecka så kontakta oss via info@kravmagasundsvall.se eller +(46) 70 30 31 32 1.