Börja träna

Hos oss kan du börja träna när du vill, men vi föredrar att man börjar i samband med någon av våra terminsstarter som är februari och september varje år. Fördelen med att börja i samband med en terminsstart är att alla ligger på samma nivå och man får rätt grunder.

Hos oss tränar alla nivåer på samtidigt men nivåerna träna i sina nivåer så som nybörjare tränar man med andra nybörjare osv.

Vi erbjuder två träningsdagar, måndagar och torsdagar med två träningstider (18:30 – 19:50 = Tidig och 20:00 – 21:20 = Sen). När man börjar träna hos oss så skriver man upp sig för en primär tid. Krockar träningen med livet någon kväll så finns det självklart möjlighet att träna på den andra tiden. Så länge inte någon grupp blir för stor så går det självklart att träna DUBBLA PASS varje kväll.

Nivåer

ICCS Krav Maga har 5 internationella nivåer, 1 – 5). För att nå Internationell nivå 1 så måste man klara av våra 3 lokala nivåer, A – C.

  • A – Nybörjare
  • B – Fortsättare
  • C – Fördjupning

 

Vi har INGA KRAV att man måste genomföra examineringar för att träna med en högre nivå, utan man gör dem för sin egen skull.

Utrustning

För nybörjare finns en del utrustning att låna första terminen. Dock så måste skydd införskaffas som i alla annan kampsport. För de olika nivåerna är nedanstående ett måste för att man ska få ut 100% av träningen:

A – Nybörjare
– Tandskydd
– Skrevskydd
– Boxningshandskar

B – Fortsättare
– Samma som A
– Underbensskydd

C – Fördjupad
– Samma som A och B
– Grappling/MMA-handskar

Vi rekommenderar att man succesivt skaffar egen utrustning mycket på grund av det hygieniska men även att man är garanterad rätt storlek och utrustningen är fräsch. Prata gärna med oss så kan vi svara på frågor eller rekommendera bra utrustning för en vettig peng. Under ’Kostnader’ kan du läsa om vad det kostar att träna med oss och vad utrustning ligger i för prisklasser.