Träna Street Boxing

Tycker du verkar roligt med boxningsträning mot olika typer av mitsar?
Då är vår nya träningsform, ICCS Street Boxing något för dig, motionsboxning – fast vi gör det på riktigt. På riktigt så menar vi att man får lära sig de olika slagteknikerna på riktigt. Man får lära sig blockera slag, rulla undan slag etc. och man får lära sig riktigt kombinationer.

Förutom att vi gör det här på riktigt så är det här konceptet en träningsform som inkluderar slag, armbågar och knän som är optimerat för självförsvar, inte boxningsringen med domare eller tävling. Det är en högintensiv träningsform där fart går före styrka och man aktiverar hela kroppen och knoppen. Den största tiden av träningen är mot olika typer av mitsar.

Så vill du ösa järnet med olika kombinationer i mitsar, bli svettig och få fart på pulsen och framför allt, lära sig slå, armbåga och knäa på riktigt så är ICCS Street Boxing något för dig.

Alla kan vara med, otränade som tränade, med- eller utan tidigare erfarenheten så som utan. Alla moment och övningar har tre olika nivåer som gör att de som är helt nya tränar på det enklaste och de som har erfarenhet kan träna på det svåraste. Tempo och intensitet anpassar man alltid till sin egen nivå.

Från och med Maj över sommaren så kommer vi erbjuda två träningspass i veckan på test för att se om träningsformen är så eftertraktad som vi uppfattat det när vi läser mail och kommentarer.

Street Boxing tränar vi tisdagar och torsdagar enligt nedan med start tisdagen den 9:e Maj:

  • Tisdagar: 18:30 – 19:30
  • Torsdagar: 20:10 – 21:10

Vi kommer köra detta koncept på test från och med maj till och med juli ut och det kostar 600:-.

Anmälan sker via mail info@kravmagasundsvall.se eller via meddelande på någon av våra sociala medier. 

Det finns viss utrustning (boxningshandskar) finns att låna men inga garantier finns om gruppen blir stor.