Terminsstart Våren 2024

Träningsterminen för Våren 2024 drar igång vecka 6 och då har vi öppet måndag, torsdag enligt nedanstående tider:

Måndag 5/1
18:30 – 19:50 Krav Maga (Verklighetsbaserat Självförsvar)
20:00 – 21:20 Street Boxing – (Nybörjare & Fortsättare)

Torsdag 8/1
18:30 – 19:50 Krav Maga (Verklighetsbaserat Självförsvar)
20:00 – 21:20 Street Boxing Mix (Nybörjare & Fortsättare)

Läs mer om vad det innebär att träna Krav maga och Street Boxing på respektive sida. Du hittar dem i vår meny.

Viktigt att tänka på är att varje träningstid har begränsat antal platser så när man bestämmer sig för att börja träna med oss så måste man anmäla sig till en primär tid. Sedan kommer man under terminen kunna byta tid vid enstaka tillfällen om livet kommer mellan.

Hur och vad?

För att prova på krävs ingen föranmälan, utan det är bara dyka upp och du har möjlighet att prova på någon vecka.

Passen börjar enligt ovanstående tider så kom 10-15 innan så vi kan ta emot er på ett bra sätt och ni hinner byta om i lugn och ro. Det finns omklädningsrum för både män och kvinnor men endast en dusch så vi rekommenderar att ni duschar hemma.

Vi tränar inte med klockor och smycken så lämna det som går hemma eller ta av er dem innan passet börjar. Har ni piercingar eller motsvarande som inte går att ta av kom fram till någon av oss så kommer vi tejpa över dem.

Vad man tränar i för kläder är upp till var och en, allt går. Vi tränar på matta så skor som ger ifrån sig svarta får inte användas. Vi rekommenderar att man tränar barfota (om man inte har problem med fötterna). Då vi tränar med kontakt så är det viktigt att både den kroppsliga och materiella hygienen är vårdad. Utöver det så ta med vattenflaska och ett glatt humör.

Har ni några funderingar angående vår terminsstart så kontakta oss via info@kravmagasundsvall.se eller +(46) 70 30 31 32 1.